Mindenmás

A nyílt utcán rabolta ki ismerősét egy pár Szegeden: ütlegelték és meg is rugdosták a sértettet

A nyílt utcán rabolta ki szombat reggel ismerősét egy pár Szegeden, akik követeléseiknek nyomatékot adva ütlegelték és meg is rugdosták a sértettet. Tettükért a Szegedi Járási Ügyészség indítványt tett a nyomozási bíró felé, hogy rendelje el a férfi és a nő letartóztatását.

NEMCSAK MEGVERTÉK, DE 38 EZER FORINTOS KÁRT IS OKOZTAK A SÉRTETTNEK

A megalapozott gyanú szerint a két gyanúsított március 20 -án, reggel 8 órakor szólította meg az egyik belvárosi utcában a sértettet, majd pénzt követeltek tőle. Azért, hogy a követelésüknek nyomatékot adjanak, a nő a férfit a falhoz nyomta és ütlegelni kezdte, míg a társa testszerte rugdosta. A sértett többször visszautasította a követelést, csak azt követően adta át mobiltelefonját, miután nagy erővel halántékon ütötték. A telefon átadását követően a sértettől a gyanúsítottak még elvették karóráját is, majd búcsúzóul többször belerúgtak és a helyszínről eltávoztak. A gyanúsítottak a cselekményükkel a sértettnek 38.000 forint kárt okoztak.

A SZÖKÉS, ELREJTŐZÉS VESZÉLYE MIATT ELRENDELTÉK A GYANÚSÍTOTTAK EGY HÓNAPRA TÖRTÉNŐ LETARTÓZTATÁSÁT

A rablás bűntette miatt indult eljárásban a járási ügyészség a szökés, elrejtőzés, valamint az eljárás meghiúsításának veszélyére figyelemmel tett indítványt a gyanúsítottak letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére. Az ügyészi indítvány tárgyában a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója a mai napon tartandó üléseken fog dönteni.

Forrás: ugyeszseg.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb