Mindenmás

Az ünnepnapokon is elszállítják a szemetet Szegeden, viszont korábban érkezhet a kukásautó

A kommunális, valamint a szelektív hulladékszállítási szolgáltatást az ünnepnapokon ( nagypéntek, húsvét hétfő ) is biztosítja a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., sőt, nagyobb létszámú személyzettel és járművel dolgoznak az említett napokon.

A Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. közleményében továbbá arról ír, hogy felhívják mindenki figyelmét arra, hogy a nagyobb kapacitás miatt a megszokott időponttól eltérően hamarabb is érkezhetnek a begyűjtést végző járművek az ingatlanokhoz a gyűjtési napon. Kérik tehát az ügyfeleket, hogy azokban a városrészekben, és településeken ahol az aktuális kommunális vagy szelektív hulladékszállítási nap ünnepnapra esik, ott legkésőbb reggel 6:00-ra, vagy lehetőleg már az előző este szíveskedjenek kihelyezni a hulladékgyűjtő edényeiket, a zavartalan, reklamációmentes hulladékszállítás elvégzése érdekében.

Bővebb információt a húsvéti ünnepi szállítási rendről, valamint az ügyfélszolgálatuk, hulladékudvarok nyitva tartásáról a www.szegedihulladek.hu/hirek és www.szkht.hu/hirek oldalakon olvashattok.

Forrás: Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb