Mindenmás

Eszméletlenül fog kinézni: látványos megoldásokkal modernizálják a Szeged Plázát

A külső homlokzat felújítása 2021. nyarán fejeződik be, de a bevásárlóközpont a korszerűsítés ideje alatt is várja a látogatókat, az érvényben lévő korlátozásoknak megfelelő nyitvatartással – írja a Magyar építők holnapján.

Mint írják, megkezdődött a Szeged Plaza külső homlokzatának modernizálása, amelynek keretében teljesen megújul a bevásárlóközpont megjelenése a pláza üzemeltetője és tulajdonosa, az Indotek Group által. Korábban már sor került a pláza belső tereinek megújítására, amelyet most a beruházás második ütemeként, a bevásárlóközpont külső megújulása követ.

EGYMILLIÁRD FORINT A FELÚJÍTÁSRA

Az ingatlanpiaci társaság mintegy egymilliárd forintból valósítja meg a Szeged Plaza modernizálását, amelynek részeként a külső homlokzat felújítása 2021. nyarán fejeződik be, de a bevásárlóközpont a korszerűsítés ideje alatt is várja a látogatókat, az érvényben lévő korlátozásoknak megfelelő nyitvatartással. A pláza megújítás második ütemében az Indotek Group az elmúlt hónapban felújította a 400 férőhelyes mélygarázst, amelynek részeként egy teljesen új színvilággal frissítette fel az ott található pilléreket és falakat. Jelenleg is zajlik az új homlokzati felület átfestése szürke színűvé, valamint a főbejárati és a középső mozi tömb acélszerkezetű keretre történő cseréje, amelyeket a tervek szerint szintén különböző színűre festenek majd, illetve LED vonalpálcák segítségével kiemelten megvilágítanak.

FIATALOS ÉS MODERN KÜLSŐ A CÉL

Mindezek mellett különösen látványos megoldás is születik a pláza megjelenésében, ugyanis 4 darab LED világítású élőkép kerül fel a Szeged Plaza fő homlokzatára, amelynek köszönhetően egy modern és fiatalos arculatú pláza várja az érdeklődőket. A belső arculathoz is igazodva, a pláza feliratai is megújulnak és egységes megjelenésű bérlői logó felületek alakítanak majd ki. A hazai ingatlanpiac egyik legnagyobb szereplőjeként az Indotek Group több mint 20 bevásárlóközpont tulajdonosa és üzemeltetője és így a legnagyobb hazai plázaportfólióval rendelkezik, amelynek a Csongrád-Csanád megyei székhelyen található Szeged Plaza is a része. A cégcsoport célja, hogy a portfóliójába kerülő bevásárlóközpontokat modernizálja és olyan kellemes külső és belső környezetet alakítson ki, amely fiatalos és modern, illetve ahol a vásárlók szívesen töltik a szabadidejüket.

A PANDÉMIÁS HELYZETBEN IS FOLYNAK A MUNKÁLATOK

Az Indotek Group a koronavírus-járvány idején számos ingatlanja esetében végez felújítási, korszerűsítési munkálatokat annak érdekében, hogy minél magasabb színvonalon szolgálhassa ki a bérlőit, illetve a bevásárlóközpontok esetében a vásárlókat. A belső terek felújítása után a tavalyi évben több üzlet is felújította, bővítette a területét, illetve érkeztek új bérlők a házba. A plaza célja, hogy ez a folyamat ne álljon meg és az épület megújulásával frissüljön az üzletek és szolgáltatások sora is. A Szeged Plaza felújításának második üteme a tervek szerint halad, amelynek eredményeként egy külsőleg is megújult bevásárlóközpont várja majd a látogatókat 2021 nyarán. Az érvényben lévő hatósági intézkedéseknek megfelelően a felújítási munkálatok alatt is nyitva tart a bevásárlóközpont.

Máshol is zajlik a munka:

Forrás: magyarepitok.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb