- Hirdetés -
Mindenmás

Zajlik az élet a határon: teherautóban bújtak meg az afgán migránsok

Az egyenruhások a román-magyar közös ellenőrzés során március 26-án egy cseh honosságú tehergépjárműben nyolc határsértőt találtak megbújva Nagylak közúti határátkelőhelyen, valamint Makón és Szeged külterületén is tartóztattak fel pénteken migránsokat a rendőrök – írja a police.hu.


- Hirdetés -

A kamionban megbújó csoport tagjai afgán állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A migránsokkal szemben tiltott határátlépés miatt a román határőrizeti szerv jár el. Volt itt még több is: a járőrök március 26-án 5 óra 30 perc és 17 óra 30 perc között két esetben, összesen 8 határsértőt tartóztattak fel Makón és Szeged külterületén. Ellenőrzésük során a férfiak szír állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.


- Hirdetés -

HÉTFŐN SZEGED BELVÁROSÁBAN VOLT KAPÁS

Nincs is jobb, mint hétfőn délelőtt migránsokat kergetni Szegeden a Dugonics téren: a helyi rendőrök és katonák két migránst fogtak el fél 9 körül Szeged belvárosában.

Forrás: police.hu


- Hirdetés -
- Hirdetés - - Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb