Mindenmás

Nemzetközi találkozó a szomszédban: lopott Mercedesszel menekült a rendőrök elől, majd egy házba csapódott a migránsokat szállító embercsempész

Nem csak Szegeden és környékén, hanem a szomszéd megyében is zajlik az élet, ha migránsokról és embercsempészekről van szó. Történt ugyanis, hogy egy Olaszországból ellopott kocsival ütközött egy ház falának a Bács-Kiskun megyei Mélykúton egy, a rendőrök elől menekülni próbáló sofőr – közölte a megyei rendőrfőkapitányság pénteken a rendőrségi honlapon.

A teljes sztori: a járőrök péntek hajnalban az 55-ös úton ellenőrizni akartak egy Mercedest és a benne utazókat. A sofőr azonban a jelzés ellenére nem állt meg, ezért a rendőrök követni kezdték. Az autós Mélykúton nekiütközött egy ház falának. Az intézkedés során kiderült, hogy az ukrán sofőr a személykocsiban utazó négy – magát afgán állampolgárnak valló – határsértőt Nyugat-Európába akarta juttatni. A rendőrök azt is megállapították, hogy az olasz hatóságok lopás miatt körözik az autót, ezért a nyomozók lefoglalták. Az ukrán férfi ellen embercsempészés gyanúja miatt nyomozást indítottak. Mivel a balesetben a sofőr és utasai megsérültek, mindannyiukat kórházba vitték.

A legutóbbi szegedi gyöngyszemről pedig itt olvashatsz:

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ติดเน็ต ais
'Fel a tetejéhez' gomb