Mindenmás

Betört egy tanyára, majd vitt mindent, ami a keze ügyébe került egy csongrádi férfi

A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki betört egy ingatlanba Csongrádon, ahol különböző szerszámokat, szivattyút és fűnyírót vett magához, majd távozott.

A megalapozott gyanú szerint a 46 éves feltételezett elkövető 2020 novemberében mászott be a város külterületén lévő ház udvarára, ezután felfeszítette az épület bejárati ajtaját. A helyiségekben kutatást végzett, eközben különböző szerszámokat, szivattyút és fűnyírót vett magához, majd távozott. A tulajdonos csak napokkal később észlelte a lopást, ezt követően bejelentést tett a rendőrségen.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit a járőrök a városban elfogtak és a Csongrádi Rendőrkapitányságra előállítottak. Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi beismerő vallomást tett, elmondta azt is, hogy az eszközöket eladta. Vele szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait megküldték az illetékes ügyészségnek.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: why not check here
'Fel a tetejéhez' gomb