Mindenmás

Pronyóság level 500: buszsávból ugrott be a belső sávba, majd büntetőzött az M5-ösön

Nem is olyan rég, reggel írtunk arról, hogy súlyos baleset történt az M5-ösön Szeged irányába, amikor egy bolgár sofőr a menetiránnyal szemben hajtott ki a benzinkútról, majd 180 km/h-s sebességgel nekicsapódott a belső szalagkorlátnak, karambolozott egy másik autóval és a külső szalagkorlátot is letarolta. Úgy tűnik, mára jutott még egy autópályás történet, ami bár szerencsére nem végződött ekkora balesettel, viszont a napi pronyó címünket bőven bezsebelte a sofőr.

A budapesti autósok oldalán jelent meg a legújabb gyöngyszem, akik olvasótól kapták a felvételt, melyet a fedélzeti kamera készített húsvét hétfőn, azaz tegnap, 16 óra után. Az olvasó így ír:

”Tegnapi nap az M5 kivezetőn egy audis nem hazudtolta meg a típusra jellemző vezetési stílust. A kis eseményről beküldöm a fedélzeti kamerámmal készült felvételt, ami magáért beszél. Az, hogy mi késztette az Audi sofőrjét erre a tettre nem tudom, az előzményeket nem láttam” – fűzte a felvételhez az olvasó, amelyen jól látszik, hogy az audis a buszsávból ugrott be a belső sávba, majd büntetőzött egy szépet – tette mindezt az M5-ösön.

A budapesti autósok oldalon továbbá hozzátették azt is, hogy fontosnak tartják ismét megjegyezni, hogy autótípustól, sőt közlekedési eszköztől függetlennek látják a kapott felvételek alapján a renitens, direkt szabályszegő vezetési stílust.

A korábbi M5-ös baleset részleteit itt találod:

Forrás: bpiautosok.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Study in Africa
'Fel a tetejéhez' gomb