- Hirdetés -
Mindenmás

Közös ellenőrzésekkel kívánják csökkenteni az esetleges bűncselekmények számát, ezért országos együttműködési megállapodást kötött a polgárőrség és a Volánbusz

“Utasainak, telephelyeinek és autóbuszainak fokozott biztonsága érdekében a Volánbusz Zrt. szerdán országos szintre emelte együttműködését az Országos Polgárőr Szövetséggel” – tájékoztatta a buszvállalat az MTI-t.


- Hirdetés -

A közlemény szerint a társaság a rendvédelmi szervek aktív közreműködésével folyamatosan keresi a megoldási lehetőségeket a felmerülő vagyon- és gazdaságvédelmi problémákra. Ennek eredményeként a Volánbusz és az Országos Polgárőr Szövetség összehangolta a már korábban is meglévő helyi együttműködéseket, és egy új, országos szintű megállapodást kötött a köz-, utas- és vagyonbiztonság hatékony biztosítása érdekében. A partnerek közös ellenőrzésekkel kívánják csökkenteni az esetleges bűncselekmények számát, megelőzni az ilyen eseteket. A vagyonvédelmi és közbiztonsági szempontból veszélyeztetett autóbuszjáratokon szükség esetén a polgárőrök is végeznek ellenőrzési tevékenységet – írta a Volánbusz Zrt.


- Hirdetés -

Forrás: MTI


- Hirdetés -
- Hirdetés - - Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb