Szegedi Arcok

Mert a szegedi rendőrök a legjobbak: szülő nőt szállító korábbi mentős előtt törték az utat a szegedi Női Klinikáig (frissítve)

Kétségkívül a szegedi rendőrök a legjobb fejek a világon! Ezt így gondolja az a szegedi ex-mentősofőr is, aki a Facebook Szegeden láttam csoportjában köszönte meg az egyenruhásoknak az éjszaka nyújtott segítségüket.

A korábban mentősként, most taxisofőrként dolgozó szegedi elmesélte, hogy nem sokkal éjfél után egy szülő nőt szállított a szegedi Női Klinikára, mikor két rendőr sietett a segítségére, és egészen a kórházig törték az utat az autó előtt, hogy az minél gyorsabban és akadálymentesen eljuthasson a kismamával az intézménybe.

Történetünk főhőse, Zoli cikkünk megjelenését követően írt ránk, mint írja, szeretné megtalálni a két rendőrt és személyesen kifejezni a háláját:

“Szeretném személyesen megtalálni a Szürke Suzukiban szolgálatban lévő két Rendőrt, hogy személyesen tudjam megköszönni nekik hogy gondolkodás nélkül kék-lámpával egészen a női klinika kapujáig felvezettek! Olyan gyorsan történtek az események hogy nem volt idő kifejezni a hálánkat, és ők mentek tovább a szolgálatukat teljesíteni, még azt sem várták meg hogy kiszálljunk.”

Ha ismered a srácokat, kérünk, írj ránk és segítünk összehozni a hős taxisofőrt a hős rendőrökkel! Előre is köszi!

Forrás: Facebook/Szegeden láttam csoport

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb