Sport

Minden kategóriában született szegedi érem a fallabdások összevont versenyén

Összevont fallabdaversenyt rendeztek a hétvégén Szegeden, azaz az A, a B, a C és a D kategória is pályára lépett, ráadásul mindenhol születtek szegedi érmek is a Squash Club Szabadidőközpontban és a Relaxo Sportközpontban megrendezett megmérettetésen.

Az A-ban nem született meglepetés, az első számú hazai játékos, Farkas Balázs győzött, megelőzve a szegedi Tisza Squash SE sportolóját, Sebők Benedeket, míg Hoffmann Péter (Tisza SE) negyedik lett. A B, a C és a D kategóriában ugyancsak szegedi arany született: előbbiben Kiss Dániel (Tisza SE) végig magabiztosan menetelve győzött, Jeszenszky Zoltán (Szeged Squash SE) második lett, utóbbi kettőben a junior-válogatott Sárkány László (Szeged Squash SE) diadalmaskodott. A C-ben Szabó Kende (Szeged Squash SE) bronzérmet szerzett, a D-ben Csúri Richárd (Szeged Squash SE) a harmadik, Harmath Eszter (Szeged Squash SE) a negyedik pozícióban zárt.

“Az ötvenhét nevező négy kategóriában remek létszám, játékosként pedig örülök, hogy nem állnak le a versenyek, a Covid-protokollt betartva tudunk sportolni. Az előkészítésben látszódik a szövetség munkája, így ez az egész squashtársadalom győzelme! Reményeink szerint folytatjuk, illetve egyre több versenyt látunk a naptárban” – fogalmazott Hoffmann Péter, aki szervezőként is jeleskedett az eseményen.

“Egész hétvégén motivált voltam. Mindkét kategóriában a döntőbe jutás volt a célom, illetve szerettem volna visszavágni Mannheim Martinnak, ami sikerült is egy kiélezett meccsen. A döntő szettben tudtam 10–6-ról 12–10-re fordítani, amiben nagy szerepet játszott, hogy hazai közönség előtt játszhattam. A C-kategóriában pedig kiegyensúlyozott, jó játékkal hoztam a meccseimet” – nyilatkozta Sárkány László.

Forrás: Squash Club

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb