Sport

Ma meccsnap! Végre nézők előtt játszik a Szeged-Csanád GA Szegeden

- Hirdetés -

Nem kell tovább nélkülözni a szurkolókat sem a Szent Gellért Fórum stadionjának lelátóiról. A Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapata már a védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók előtt fogadja május 2-án, vasárnap 17 órától a Nyíregyháza Spratacus FC játékosait – olvasható a csapat honlapján.

Mint írják, hoztak néhány fontos szabály, amit be kell tartani. Ezek:

- Hirdetés -
  • A mérkőzés 18 év felett kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható. Azokat, akik védettségi igazolvány nélkül próbálnak bejutni a mérkőzésre, nem fogják beengedni a stadionba, és jegyeik árát sem igényelhetik vissza.
  • 18 év alatti szurkolók csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen.
  • A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával együtt érvényes. Ezek együttes megléte szükséges a stadionba történő bejutáshoz. Az igazolványok ellenőrzését belépés előtt a biztonsági szolgálat fogja ellenőrizni.
  • A szigorúbb ellenőrzések miatt a beléptetés hosszabb időt vehet igénybe, így kérik, hogy érkezzen mindenki minél korábban, 1,5 órával kezdés előtt lesz a kapunyitás.
  • Arra kérnek továbbá mindenkit, hogy a sorban állásnál továbbra is figyeljenek a másfél méteres távolság betartására, illetve továbbra is javasolják a maszk használatát!

Azok számára, akik védettségi igazolvánnyal belépnek a stadionba, onnantól már nem kötelező a maszk használata,  de mindenkinek javasolják, hogy továbbra is viseljen maszkot a Szent Gellért Fórum területén.

- Hirdetés -

Forrás: szeged-grosicsakademia.hu

- Hirdetés - - Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb