Mindenmás

Megfenyegették a mentőst, aki segített a patakból kihúzott részeg férfin

Az interneten keresztül fenyegettek meg egy fővárosi mentőápolót és a barátnőjét, mivel egy agresszív férfit csak a Katasztrófavédelem szakembereivel közösen tudtak ellátni és kimenteni a patakból, ez pedig nem tetszett a hozzátartozónak – olvasható az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

A sztori röviden: a közösségi média oldalon beszámoltak arról, hogy nemrég egy patakból kihúzott, erősen befolyásolt sérült segítségére riasztották a mentőket. Az agresszív férfit csak a Katasztrófavédelem szakembereinek segítségével tudták ellátni, és végül stabil állapotban a kórházba szállítani. Másnap viszont az esetnél kint lévő életmentő mentésirányítói szolgálatot látott el, azonban amikor pihenőidejében a mobiljára pillantott azt látta, hogy számos félelemkeltő üzenetet kapott. A patakból kimentett férfi egyik hozzátartozója ugyanis a Facebookon fenyegette meg a mentőst, és kedvesét az ellátás miatt. A megfenyegetett férfi értesítette a mentőszolgálat biztonsági vezetőjét, majd rendkívüli engedéllyel felfüggeszthette szolgálatát arra a rövid időre, amíg rendőrségi feljelentést tett a fenyegetőző hozzátartozó miatt.

JÓ TETT HELYÉBEN … Saját és barátnője testi épségét is féltette az a fővárosi mentőápoló, akit nemrég egy patakból…

Közzétette: Országos Mentőszolgálat – 2021. május 3., hétfő

FELJELENTETT MENTŐSÖK

Nem tudjuk mi van mostanában az emberekkel, korábban arról számoltunk be, hogy 2 mentőst azért jelentettek fel, mert megálltak hamburgert venni…..

Forrás: Országos Mentőszolgálat Facebook, index.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb