- Hirdetés -
- Hirdetés -
Közélet

Új gyárigazgató került a makói Continental élére

- Hirdetés -

A Continental technológiai vállalat Szűrszabó Leventét bízta meg a makói, autóipari tömlővezetékeket gyártó Continental gyárigazgatói feladatainak ellátásával, aki közvetlenül Dr. Jürgen Ruhnaunak, a hűtő- fűtő csövek üzleti egység európai régiójának operációs vezetője felé tartozik beszámolási kötelezettséggel.

AZ ÚJ IGAZGATÓ TÖBB MINT 20 ÉVES TAPASZTALATTAL RENDELKEZIK AZ AUTÓIPAR TERÜLETÉN

A mérnök és közgazdász végzettségű szakember húsz évet meghaladó autóipari és több, mint tíz éves felsővezetői gyakorlattal rendelkezik. A lean gyártási folyamatokkal kapcsolatos ismereteit az egyesült államokbeli Michigani Egyetemen sajátította el, az autóiparban elvárt minőségügy kompetenciáit folyamatosan fejleszti. A műanyag formázás, a műanyag technológiák és a szerszámtervezés területén megszerzett tudásával nagy mértékben hozzájárul a makói gyár folyamatban lévő technológiai átállásához, a gumi alapanyagról műanyag alapú termékekre váltásban.

A TECHNOLÓGIAI ÁTÁLLÁSNAK ÉS A FENNTARTHATÓ MŰKÖDÉSI MODELLNEK KÖSZÖNHETŐEN A GYÁR EGY ÚJ AUTÓIPARI KORSZAKBA LÉPHET ÁT

„Nagy megtiszteltetés és egyben komoly kihívás egy már több, mint 25 éve az autóipari szektorban működő, a város és a térség egyik legnagyobb munkaadójának számító gyár vezetése. Az iparág átalakulása, a piaci igények változásának felgyorsulása és a régió kiélezett versenyképességi helyzete által jellemezhető időszakban kell egyszerre rugalmasnak és stabilnak lennünk, nyitottnak és bátornak a szükséges változások végrehajtására. A Continental vállalat erős vállalati kultúrája, a makói munkatársak összetartása és a fejlődési lehetőségek kiaknázása együttesen az a lehetőség, amivel nyertesként kerülhetünk ki a jelenlegi változásokból. A technológiai átállás és a fenntartható működési modellünk sikeres megteremtésének eredményeként meghatározó szereplőként vezethetjük át az új autóipari korszakba a Continental makói gyárát”- monda Szűrszabó Levente, a makói Continental gyárigazgatója.

Forrás: Continental

- Hirdetés - - Hirdetés - - Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb