Mindenmás

Újabb 30 családot segített a Karitáció Alapítvány a „Fogadj Örökbe Egy Családot Dél-Magyarországon” nevű programjával

Újabb 30 családot segített a Karitáció Alapítvány a „Fogadj Örökbe Egy Családot Dél-Magyarországon” nevű programjával, olvasható a szervezet közleményében.

Mint írták, a Karitáció Alapítvány megalakulása óta támogatja a nehéz sorsú, a társadalom peremére kerülő családokat adományaikkal. Mégis megdöbbentő volt számukra, hogy a segítséget kérők száma megtriplázódott a pandémia idején. Heti rendszerességgel érkeznek hozzájuk a segítségkérő megkeresések.

A PROGRAM KERETEIN BELÜL A PANDÉMIA MIATT NEHÉZ HELYZETBE KERÜLT CSALÁDOKAT SEGÍTIK

A „Fogadj Örökbe Egy Családot Dél-Magyarországon” nevű program átsegíti a nélkülöző családokat ezen a nehéz időszakon, hogy talpra tudjanak állni és olyan életet tudjanak folytatni, mint a pandémia előtt. Különösen nagy segítségre volt szükség a Covid-19 vírus miatti problémák kezelésére, rengetegen veszítették el állásukat és kerültek nehéz helyzetbe. Az Alapítvány ezért missziójának tekinti a szegénység visszaszorítását és az esélyegyenlőséget, ehhez igyekeznek minden tényezőt biztosítani és folyamatosan fenntartani a támogatást.

Fotó: Karitáció Alapítvány

30 CSALÁD KAPHATOTT AZ ALAPÍTVÁNY RÉVÉN SEGÍTSÉGET A NAPOKBAN

“Örömmel közölhetjük, hogy épp a napokban 30 családot sikerült segítenünk összeállított csomagjainkkal. Sikerült mindenkinek bepakolnunk a csomagokba tartós élelmiszert, tisztálkodási termékeket és csokoládét is a boldogsághormonok kedvéért” – mondta el az Alapítvány elnöke, Szécsényi Barnabás.

Forrás és fotók: Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb