Mindenmás

Rábai Dániel 20 év után vonul vissza a Continentaltól, pozíciójában Mirco Brodthage váltja

Mirco Brodthage követi Rábai Dánielt a Continenta délkelet-európai gumiabroncs kereskedelmi üzletágának vezetői pozíciójában – adta hírül a vállalat közleményében. A szakember korábban az osztrák piac ügyvezető igazgatója, valamint a nemzetközi kiskereskedelmi és német kiskereskedelmi üzletág igazgatója volt.

Mint írják, Mirco Brodthage 2021. július 1-jével kerül a délkelet-európai abroncscsere üzletág élére mert Rábai Dániel a Continentalnál eltöltött 20 éves karrierje után döntött a visszavonulás mellett. A szakember korábban az osztrák piac ügyvezető igazgatója, valamint a nemzetközi kiskereskedelmi és német kiskereskedelmi üzletág igazgatója volt, ahol átfogó és alapos ismereteket szerzett a gumiabroncsok világáról.

BRODTHAGE A LEGALKALMASABB SZEMÉLY A FELADATRA

„Mirco Brodthage egyértelműen a legalkalmasabb személy arra, hogy még tovább gyarapítsa a Continental csapattal a régióban elért eredményeinket. Rendkívül alaposan felkészültünk a feladatkör átadására, és most jött el a megfelelő idő a váltásra” – mondta el Rábai Dániel, a Continental délkelet-európai régiójának vezetője, aki a Continentalnál eltöltött 20 éve után döntött a visszavonulás mellett. Az új pozíciójában Mirco Brodthage 11 országot (Magyarország, Szlovénia, Horvátország, Bosznia-Hercegovina, Montenegró, Albánia, Szerbia, Koszovó, Észak-Macedónia, Románia, Bulgária) érintően veszi át a felelősséget a Continental gumiabroncs kereskedelmi üzletága felett.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb