Mindenmás

Elfogták a szegedi motorkerékpár-tolvajokat, négy rendbeli lopás miatt kell felelniük a fiatal fiúknak

Elfogták azt a két fiatal fiút, akik az utóbbi hetekben több segédmotoros kerékpárt is feltörtek, vagy eltulajdonítottak Szegeden. A police.hu szerint a fiatalok ellen négy rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.    

A teljes sztori: a rendőrség ügyeletére 2021. május 20-án hajnalban érkezett bejelentés miszerint Szegeden a Vértói úton található egyik nyitott kerékpártárolóból ismeretlenek egy ott tárolt mopedet akarnak elvinni. A kiérkező járőrök és nyomozók a helyszín közelében elfogták az éppen menekülő feltételezett elkövetőket, akiket előállítottak. A rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai kihallgatták a fiatalkorú gyanúsítottat, továbbá gyermekkorú társát.

NEM EZ VOLT AZ ELSŐ ESET

A rendőrök megállapították, hogy a két fiú az elmúlt hetekben több Szegeden történt segédmotor lopásáért, illetve azok feltöréséért felelősek. Az eltulajdonított mopedekből a rendőrök kettőt visszaadtak a tulajdonosoknak. A fiatalok ellen négy rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.    

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb