Szegedi Arcok

Napi trash (18+): csütörtök esti tömegbunyó a Huszár Mátyás rakparton (videóval)

Megvan még a Harcosok Klubja című David Fincher klasszikus? Nos, Tyler Durden elégedetten csettintett volna a Reddit-re pár órája felkerült szegedi videó láttán, ahol első blikkre húsz év körüli arcok verik laposra egymást a Huszár Mátyás rakpart lépcsői előtt, majd az úttesten. A “Szegedi fiatalok békés szórakozása a rakparton” című videó tényleg elég brutális, ha 18 alatti vagy, kérünk, ne olvasd tovább (bocs és köszi) a cikkünket.

A videót a Belváros nevű Reddit-profil töltötte fel, a figyelmünket Bálint nevű olvasónk hívta fel rá. Az eredetit IDE kattintva éred el, mi egy 18+ szűrővel ellátott verziót tettünk át a Youtube-ra (tehát, ha még nem vagy 18, nem tudod majd megnézni), lebutítva, hogy a szereplők ne legyenek felismerhetőek.

A bunyó okáról nincs információnk, a felvétel első felében az látszik, ahogy két páros, egymástól külön püföli egymást, az egyik duó állva küzd, a másik a földön fetrengve. A videó második részében már a földön rúgdossák egymást, majd egy jó kötésű, izomtrikós ötödik egy thai-boksz technikával akaszkodásból kezdi arcon térdelni az egyik résztvevőt. A legdurvább rész egy perc környékén jön, amikor a fent említett wannabe Tong Po kalapács-rúgásokkal bombázza a földön fekvő ellenfelét.

A szégyenteljes jelenetnek akkor lett vége, amikor egy még nagyobb darab fickó odamegy leállítani a társaságot. A videóból az jön le, hogy komolyabb sérülés nélkül, a saját lábukon távozhattak a résztvevők – ez utóbbiról megkérdeztük a rendőrséget is, amint érkezik válasz, cikkünket frissíteni fogjuk (őszintén reméljük, hogy senki sem sérült meg komolyabban).

A 18+ videó (forrás: Belváros, Reddit):

Az eset kapcsán egy valamit kérünk (főleg, ha a résztvevők valamelyike vagy): NE bunyózz, soha. Veszélyes, ciki, ráadásul még a törvény is bünteti. Ha fickósnak érzed magad, menj le valamelyik szegedi terembe (ebben is roppant változatos a Napfény Városa, bármelyik küzdősport-műfaj is érdekel, meg fogod találni a számodra legszimpatikusabbat), de soha ne az utcán emberkedj.

Szegedi gyerekekhez nem méltó az ilyesmi, na.

MAKE LOVE, NOT WAR

Make love, not war. A Napi Trash rovatunk pár nappal ezelőtti, unga-bunga kiadása sokkal szívmelengetőbb volt, bár, azt meg korrektebb lett volna otthon intézni:

FRISSÍTVE, EGY EXTRA KREDIT, TŐLETEK

Ezt már Ti, a Szeged 365 szemfüles olvasói szúrtátok ki: miközben megy a Mortal Kombat, a rakparton üzemelő Dokkról a Lambada című klasszikus dallama szűrődik át…

Chorando se foi quem um dia só me fez chorar:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb