Mindenmás

Kerékpáros ütközött rolleressel Szegeden: a biciklis segítségnyújtás nélkül meglépett, így most keresi a rendőrség

- Hirdetés -

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat segítségnyújtás elmulasztása vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen – írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen nő 2021. június 16-án 6 óra 30 perc körül Szegeden, a Dorozsmai út melletti kerékpárúton haladt biciklivel Szeged-Kiskundorozsma irányába. Amikor a Dorozsmai út 5. szám elé ért, összeütközött egy szemből, rollerral közlekedő férfival. Mindketten elestek, a kerékpáros hölgy azonban felkelt, majd segítségnyújtás nélkül továbbment. A későbbi vizsgálat során kiderült, hogy a férfi 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

A NŐ MELLETT SZEMTANÚKAT IS KERES A RENDŐSRÉG

- Hirdetés -

Az 50-60 év közötti nő körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, sötét haja van. Sötét hosszú ujjú felsőt és sötét nadrágot viselt. Egy 28-as, női vázas kerékpárral közlekedett, amely rozsdás volt. A rendőrség kéri a baleset részesét, illetve azokat a szemtanúkat, akik a fenti eseményt látták, esetleg felvételt készítettek róla, valamint érdemleges információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatosan, hogy jelentkezzenek a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi körút 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 06/62/562-400-as hívószámon, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

- Hirdetés - - Hirdetés - - Hirdetés - - Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb