Mindenmás

Napi pakk: 41 fokos hőséggel büntet a csütörtök, indul a tiszavirágzás és a Szegedi Szabadtéri!

Két dolog fix: (1.) a Magyar Foci már nem az a “magyar foci”, (2.) fázni biztosan nem fogunk ma Szegeden. Ha már felocsúdtál a tegnapi heroikus magyar-német meccset követően, főzz le egy jó erős kávét, indul a kis-péntek, hozzá pedig itt a napi betevő Szeged 365 pakkod!

A MAI NÉVNAPOSOK

Isten éltessen Benneteket,

  • Iván,
  • Beáta,
  • János,
  • és Levente!

MA SZÜLETETT, ÉVFORDULÓK

  • Ma van Szent Iván napja, a nyári napforduló ünnepe. Régi hagyomány a tűzugrás, a hagyomány szerint aki hétszer átugorja, azt egy évig semmilyen betegség nem fogja. A szertartásos tűzugrás hagyományának szerelemvarázsló célja is van.
  • Dögös autók, az út szélén lerohadva, dühöngő gazdival? 111 éve alapították az Alfa Romeo márkát, boldog szülinapot, szexi olasz vasak!
  • 68 éves Révész Sándor EMeRTon-díjas énekes, a Generál és a Piramis együttesek énekese.

BRUTÁL HŐSÉG LESZ MA

Brutális melegre készülhetünk csütörtökön Szegeden: 41 fokkal tetőzik a hőhullám! A napos idő mellett időnként erőteljesebb lehet a gomolyfelhő-képződés, és helyenként, főként a estétől egy-egy futó zápor, esetleg zivatar előfordulhat. 

INDUL A SZEGEDI SZABADTÉRI JÁTÉKOK

Ma este felöltöznek a Dóm 82 méter magas tornyai, fényfestéssel és szimfonikus zenekari koncerttel indul a Szegedi Szabadtéri!

Az összes infó a ma esti rajtról:

MAJDNEM MEGTÖRTÉNT A CSODA

Hatalmasat küzdöttünk tegnap este Münchenben, hiába vezettünk kétszer is, a magyar válogatott végül 2-2-es történelmi döntetlent játszott a német csapat vendégeként a labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének szerdai zárásán, így negyedikként zárt a csoportjában, és kiesett. A sors ismételte önmagát, csak másképp: ismét a 84. elátkozott percig tartott a csoda…

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: blote tieten
'Fel a tetejéhez' gomb