Mindenmás

Chippendale show-ba fulladt Szentesen a Múzeumok Éjszakája (18+)

A Múzeumok Éjszakája szentesi helyszínén a kulturális esemény valójában már kora este véget ért, mivel az egyébként a Koszta-múzeumnak otthont biztosító helyszín a későbbiekben egészen más jellegű rendezvénynek adott helyet. Egyszerűen fogalmazva: chippendale show-t tartottak a Múzeumok Éjszakája helyett – írja a Hirado.hu.

A hirado.hu olvasója küldte el a szerkesztőségnek azt a fotót, amelyen jól látszik, hogy Szentesen a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központban chippendale show-t tartottak a Múzeumok Éjszakája helyett:

A városban egyébként, az esemény lebonyolításáért felelős Művelődési Központ döntéséről az egyik Szentessel foglalkozó csoport is beszámolt. Mint írják: eközben a Koszta Múzeumnak ki kellett költözni az épületből erre a napra, hogy máshol folytassák le az értékteremtő, hagyományőrző programokat, amiket nem a nyálcsorgatás vezérelt.” A Facebookon is meghirdetett szabadtéri show leírása szerint az esemény 18 éven aluliak számára nem volt látogatható, és a 18.30-as kapunyitás után 20 órakor kezdődött a „produkció”.

VÉLETLENSZERŰ VOLT A HÖLGYVÁLASZ

“Várunk Téged is a nyár hivatalosan is legforróbb estjére! 2,5 óra élvezet, extra látványelemek, 14 egyedülálló műsor, rengeteg interakció és meglepetés” – áll az esemény leírásában, amelyből az is kiderül, hogy „az előadók a teljes nézőteret bevonják műsorukba, véletlenszerűen választanak ki hölgyeket, így akár Te is lehetsz a kiválasztott egy-egy produkció során, ha szeretnél!”.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb