Közélet

Ráfizetett az, aki nem figyelt: már nem ingyenes a parkolás a Gyertyámos utca és a Nemes Takács utca tömbbelsőjében Szegeden

Július elsejétől lett fizetős a Gyertyámos utca és a Nemes Takács utca tömbbelsője Szegeden, sokan viszont nem értesültek időben erről. A Szegeden láttam Facebook csoportba felkerült poszt szerint volt is meglepi ma az ott parkoló autósoknak, sorra megbüntették mindet, akinek nem volt jegye, vagy bérlete.

Az eddig ingyenes parkoló fizetőssé tételéről a Szegedi Közlekedési Kft. már június 25-én felhívta a figyelmet honlapján. A poszt kommentjeiben pedig az is kiderült, hogy az ott lakókat is értesítették már több mint 2 hete, sőt, a parkolási rend változásáról a tábla is már rég kikerült. A parkoló pontosan reggel 8-tól este 18-ig vált fizetőssé, bővebb információkról pedig itt olvashatsz ezzel kapcsolatban.

Az ingyenes parkolás egyébként május 23-án szűnt meg véglegesen, azaz 2021.május 25-től a közszolgáltatásként nyújtott közterületi parkolás ismét díjfizetés-köteles lett Szegeden. Erről itt írtunk:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb