Mindenmás

Halálos áldozatot követelt a több órás várakozás a Röszke–Horgos határátkelőnél

Várakozás közben rosszul lett és meghalt egy férfi a Röszke–Horgos határátkelőnél, szombat délben – írja a Pannon RTV. Mint írják, az áldozat egy német rendszámú autóban ülő, idős, török állampolgár volt, akinek a szervezete nem bírta tovább a hőséget.

EGY 80 ÉVES, TÖRÖK FÉRFI VESZTETTE ÉLETÉT

A déli órákban életét vesztette egy 80 éves, német állampolgárságú török származású férfi a Horgos-Röszke autópálya határátkelőnél. A középkorú férfi egy német rendszámtáblás autóban utazott, a portál szerint a melegtől lett rosszul, miután átkeltek a határon Szerbiába. A holtestet már elszállították az illetékes szervek.

HATALMAS SOR, HÁROM ÓRÁS VÁRAKOZÁS

A szabadságukra Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkások és a nyaralni indulók miatt intenzív a forgalom a röszkei autópálya- és közúti határátkelőhelyen, az ásotthalmi átkelőnél, Románia felé pedig Csanádpalotánál – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombat délelőtt az MTI-t. Olvasói beszámolók alapján jelenleg is hatalmas a sor Röszkénél és Tompánál, a kilépő oldalon a rendőrség tájékoztatása szerint akár háromórás várakozási idővel is számolni kell. 

Kérjük, csakis indulj útnak, ha feltétlenül szükséges! Víz mindenféleképpen legyen a kocsiban!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb