Mindenmás

Napi pakk: friss levegő, nyárias idő, rengeteg program Szegeden

A hidegfront ellenére is marad a nyárias, meleg Szegeden, tökéletes lesz az idő a szabadtéri programokra, amikben igazán nem lesz hiányunk ezen a hétvégén. Az Újszegedi Partfürdőn a legendás szegedi Indigo fog koncertezni, de városunk színes kínálatában találsz strandröplabda-bajnokságot, retro kertmozit és nem utolsó sorban a Szegedi Szabadtéri előadását, a Jézus Krisztus Szupersztárt is. Aludj sokáig, pihenj sokat, majd vesd bele magad a hétvégi programokba a Szeged365 – tel!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kíván a Szeged365.hu minden kedves Amália, Ulrik, Bekény és Engelbert nevű Olvasóinak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 165 éve, 1856 – ban megszületett Nikola Tesla, a váltóáram rendszer feltalálója.
  • 152 éve, 1869 – ben megszületett Kandó Kálmán, az indukciós motor fejlesztője, a villamosvasút egyik megteremtője.
  • 35 éve, 1986 – ban meghalt Molnár Csilla Andrea, az 50 év kihagyás után újra megrendezett első magyar szépségverseny győztese.
  • 150 éve, 1871 – ben megszületett Marcel Proust francia író. (Az eltűnt idő nyomában).
  • 155 éve, 1866 – ban Edson P. Clark szabadalmaztatta a tintaceruzát.

HIDEGFRONT IDE, VAGY ODA, MA SEM FOGUNK FÁZNI SZEGEDEN

Ma már kicsit alábbhagy a kánikula Szegeden, a pénteken érkező hidegfront ugyanis megteszi a hatását. Ettől függetlenül fázni nem fogunk, marad a nyárias meleg idő és a napos időszakok mellett elszórtan a Dunától keletre és néhol a középső tájakon alakulhatnak ki záporok, zivatarok, máshol száraz idő várható sok napsütéssel.

INDIGÓ KONCERT A PARTFÜRDŐN, NÉPTÁNCFESZTIVÁL, JÉZUS KRISZTUS SZUPERSZTÁR A SZABADTÉRIN ÉS RETRO KERTMOZI VÁR A HÉTVÉGÉN SZEGEDEN

Elkezdődött a XII. Martin György Országos Néptáncfesztivál, van a hétvégi tarsolyunkban strandröplabda-bajnokság, retro kertmozi és persze rengeteg buli, a részleteket a Szeged365 Kikapcs rovatunkban találod:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb