Mindenmás

Elszabadultak az indulatok az egyik Mars téri palacsintázónál: kiakadt egy nő egy kislány szivárványos pólóján

Nem semmi sztori látott napvilágot, na és hol máshol történne mindez, ha nem Szegeden? Megesett ugyanis, hogy egy nő kiakadt egy szegedi piaci lángosos és palacsintás Facebook posztján, ahol egy tündéri kislány éppen palacsintát kínál testvérének. Na most, a nagyobb kislány pólóján egy szivárványszínű póni áll, ami kivágta a biztosítékot az említett nőnél, majd megindult a komment cunami.

Az egész egyébként a gyönyörű városunk lángososának és palacsintázójának posztjával kezdődött még június végén – szúrta ki a Telex. Az említett palacsintázó ugyanis kitett egy reklámképet két gyerekről. Az egyik gyereken My Little Pony-póló volt, a hozzá tartozó szivárvánnyal….

…ekkor jött az illető, aki nagybetűkkel tette közzé az álláspontját:

Nem talált túl lelkes fogadtatásra, még maga a lángosozó is bekommentelt…

Vége? Dehogy van vége! Onnantól kezdve a szivárványos gyerekpólón felháborodó nőnek a privát posztjait rendre rommá kommentelik egyesek valami szivárványos dologgal. A legutóbbi posztja alatti kommentszekció például így néz ki:

Hazánkban az új pedofiltörvény – ami miatt kiforrhatott a balhé – egyébként június nyolcadikán lépett hatályba, amely többek közt megtiltja a 18 éven aluliak számára a homoszexualitás népszerűsítését az iskolákban, a tévében és egyéb hirdetésekben.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb