Mindenmás

Kukkoló zaklatja az embereket Szegeden, Alsóvárosban

Gáborék péntek este vették észre, hogy egy férfi különösen viselkedik a környékükön. Mint kiderült, egy notórikus kukkolóval van dolguk. A rendőrséget is értesítették, mert hidegrázós, ahogy a férfi a tudtukon kívül leskelődik az emberek után.

Képzeljétek el, hogy péntek este, megfáradva a heti munkában otthon lazulnátok, majd arra lesztek figyelmesek, hogy egy 40 év körüli kopasz fazon, trikóban és rövidnadrágban az ablakotokon keresztül leskelődik utánatok.

A KUKKOLÓRÓL RÉGÓTA TUDNAK A HELYIEK

Gáborékkal pontosan ez történt. Péntek este vették észre a férfit, amikor éppen sétálni vitték kutyájukat. A gyanúsan viselkedő alak éppen az ablakon keresztül kémlelte, hogy mi is a szitu a házban. Miután Gábor megszólította az alakot, az felpattant a bicajára és elkerekezett a helyszínről.

A kellemetlen élményt átélt Gábor posztja alatt több alsóvárosi lakos is megosztotta tapasztalatát az illetőről. Akad, aki azt állítja, hogy már négy évvel ezelőtt is volt dolguk a leskelődővel.

FINOMAN SZÓLVA IS IJESZTŐ A LESKELŐDŐ VISELKEDÉSE

„Vagy cuccozik, vagy alapból van valami gond, mert állandóan magában beszél, veszekedik valakivel.”

Ezt, már egy hozzászólásban lehet olvasni Gábor posztja alatt. Számos hasonló történetet osztottak meg egymással az alsóvárosi lakosok és feltehetően mindegyik ugyanarról a férfiról szól. A kukkoló szándékai viszont tisztázatlanok, bár Gáborék arra gyanakodnak, hogy terepet mérte fel egy esetleges betörés előtt és nem úgy gondolják, hogy a beteg vágyait akarta volna a kukkoló így kiélni.

A rendőrség Gáboréknak azt tanácsolta, hogy ha legközelebb összefutnának vele, ne üldözzék el, hanem egyből hívják a hatóságokat, mert így van a leglanyobb esélyük elapni. Más lehetőségük egyébként nincs igazán, hiszen alsóváráson a polgárőrség már megszűnt.

A RENDŐRSÉGET IS KERESTÜK

Felkerestük a rendőrséget, hogy ők tudnak-e ennek a férfinak a létezéséről és arról, hogy miket csinál. Amint válaszolnak, a friss információkkal frissítjük cikkünket.

Fotó: boredpanda / Borítóképünk illusztráció

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb