Mindenmás

Újabb traktorbaleset, most Makón: feszítővágóval szabadítják ki az összetört Suzuki sofőrjét, úton van a mentőhelikopter (frissítve)

A délelőttit követően újabb traktorbaleset történt, délután 1 óra előtt Makón, a Táncsics Mihály utcában egy Suzukival karambolozott össze egy mezőgazdasági gép. A helyszínen félpályás útzár van, a helyszínelőktől úgy tudjuk, az autó utasát:

  • az összetört járműben kellett ellátnia a kiérkező makói mentőknek,
  • ezt követően a tűzoltók megkezdték a feszítővágóval történő kiszabadítását, cikkünk megírásának perceiben is ez történik éppen,
  • egy mentőhelikopter a szentesi légibázisról pedig már úton van érte, hogy Szegedre hozza további ellátásra.

A sérülésről konkrét információnk még nincs, de – mivel mentőhelikopter kellett – valószínűleg súlyos lehet. Mielőbbi felépülést kívánunk a balesetet szenvedett autósnak!

FRISSÍTVE: EGY SZEMÉLY SÚLYOSAN MEGSÉRÜLT

A mentőktől kapott nem hivatalos információink szerint a traktor sofőrje nem sérült meg, a Suzukit vezető férfi sokkos állapotba került, az utasát – egy hölgyet – viszont súlyos sérülésekkel a szegedi klinikára kellett szállítani mentőhelikopterrel.

DÉLELŐTT MÓRAHALOMNÁL KARAMBOLOZOTT TRAKTOR

Korábban írtuk: traktorral ütközött össze egy személyautó Mórahalom térségében, a Szegedi úton szombat délelőtt 10 óra előtt. Az autóban és a traktoron is csak a vezetője utazott.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: DevOps consultancy
'Fel a tetejéhez' gomb