Mindenmás

Éjszakai baleset-sorozat az autópályán: először két személyautó, majd egy kamion és egy busz ütközött az M5-ösön Szeged felé

Nem volt szerencsés az éjszaka az autópályán araszolni, Kecskemét térségében először két személyautó, majd egy kamion és egy busz ütközött. Csak a belső sávban haladhatott a forgalom – írja a police.hu.

A teljes történet: két személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött az M5-ös autópálya 96. kilométerszelvényében Szeged irányába 2021. augusztus 7-én 0 óra 16 perc körül. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban csak a belső sávban haladhatott a forgalom. A forgalomkorlátozás miatt torlódás alakult ki, aminek következtében egy teherautó hátulról nekiütközött egy busznak a 95-ös kilométernél 1 óra 12 perc körül. A balesetben senki nem sérült, a műszaki mentés idejére csak a belső sávban haladhatott a forgalom.  

REGGELIG TARTOTT A HELYSZÍNELÉS

A rendőrség tájékoztatása szerint reggel fél nyolcig tartott a helyszínelés. Mint írják, a baleset helyszínén a szemle és a műszaki mentés véget ért, a forgalom mind két sávon megindulhatott. Torlódásra azonban továbbra is számítani kell.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb