Smart Szeged

Felturbózzák a szegedi Novotelt, Máté Bence fotóival díszítik majd a szobákat

Három szakaszban újul meg Szeged ikonikus szállodája, a Novotel – tudtuk meg a cég közleményéből. A Máté Bence magyar természetfotós képeivel díszített szobák közül ötven már el is készült, a fennmaradó kilencven szoba és a közös területek felújítására idén ősszel és jövő februárban kerül sor. Az Accor csoporthoz tartozó hotelben a munkálatok teljes költsége mintegy 700 millió forint.

FÉLSZÁZ SZOBA MÁR KÉSZ IS VAN

A nyolcszintes hotel 140 szobájából az első szakaszban 50 szobát újítottak fel három emeleten. Ezek már elkészültek, és várják a városba látogató vendégeket. A második fázisra idén ősszel kerül sor, ekkor két emeleten 36 szoba kap új arculatot. A harmadik szakaszban, 2022 februárjában az összes fennmaradó szoba és emelet, valamint a közös helyiségek (recepció, bár, étterem) is megújulnak. A felújítás a vendégek pihenésének zavarása nélkül zajlik, teljes költsége mintegy 700 millió forint.

MÁTÉ BENCE REMEKMŰVEIVEL DÍSZÍTIK A SZOBÁKAT

A szobákhoz használt hat különböző fotó Máté Bence magyar természetfotós remekművei. Máté Bence a BBC világverseny történetének legeredményesebb fotósa, az egyetlen a világon, akit az év ifjú természetfotósának és az év természetfotósának is megválasztották.

„A Novotel vendégei a legteljesebb életet élvezhetik a szállodákban – mondta Németh Richárd, ügyvezető, társtulajdonos. A gyerekeket is kiemelt figyelmességekkel – üdvözlő ajándékokkal, játékokkal és aktivitásokkal, gyermekbarát menükkel – várjuk, hogy a családok és a legkisebbek is mindent megkapjanak itt-tartózkodásuk során.”

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb