Mindenmás

Mortal Kombat mindszenti módra: egy férfi megütött egy másikat azért, mert szerinte az veszélyesen vezetett, majd jól meglépett a rendőrök elől

Elszabadultak az indulatok Mindszenten, ahol egy férfi megütött egy másikat azért, mert szerinte az veszélyesen vezetett. Az ügy pikantériája, hogy a férfi a rendőrök kiérkezése előtt jól meg is lépett. A közlemény szerint a hódmezővásárhelyi rendőrök befejezték a nyomozást és azonosították a feltételezett elkövetőt.

Mint írják, a rendőrség ügyeletére 2021. augusztus 10-én esti órákban érkezett bejelentés, hogy Mindszenten a Napkelet utcában egy ismeretlen megütött egy másik férfit, majd a rendőrök kiérkezése előtt a helyszínről távozott.

A TETTÉT A VESZÉLYES AUTÓVEZETÉSI STÍLUSSAL MAGYARÁZTA

Az elvégzett adatgyűjtések eredményeként az egyenruhásoknak, rövid időn belül sikerült azonosítani a feltételezett elkövetőt. A 43 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták, aki tettét – álláspontja szerint – a sértett veszélyes autóvezetési stílusával magyarázta. Az eljárás iratait a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a napokban megküldték vádemelési javaslattal, az illetékes ügyészség részére.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb