Mindenmás

Leállt az ország összes MOL-benzinkútja, Szegeden sem lehet tankolni (frissítve: megindult a tankolás a kutakon)

Több olvasónk is jelezte szerkesztőségünknek, hogy 13 óra után hirtelen leállt az ország összes MOL-benzinkútja, így Szegeden sem lehet csak úgy tankolni. Nem hivatalos információink szerint ennek az oka nagyon egyszerű: technikai hiba történt az ár-átállítás miatt, de a jó hír, hogy már dolgoznak rajta.

Mától egyébként jelentősen csökkentek az üzemanyagárak, így nem meglepő, hogy ez némi galibát okozott a kutakon. A benzin ára bruttó 7 forinttal mérséklődött literenként, a gázolajért pedig 5 forinttal fizethetünk kevesebbet.

FRISSÍTVE (14:36): ISMÉT LEHET TANKOLNI

Kedves olvasóink nem hagytak friss információ nélkül bennünket! Valamivel fél három után többen is jelezték, hogy végre megindult a tankolás a MOL-kutakon. Orvosolták a problémát az illetékesek, így már zavartalanul lehet üzemanyaghoz jutni a Szegeden.

Szeged 365 Family, ne hagyjuk, hogy néhány gonosz kis algoritmus közénk álljon! A régi közösségi média oldalunk hamarosan megszűnik, kérünk Benneteket, kövessétek az új Szeged 365 oldalt (katt IDE, előre is köszi minden kedvelést, követést)! Köszönjük, hogy számíthatunk Rátok, ti is számíthattok ránk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb