Mindenmás

Vásárhelyi GTA: lopott terepjáróval tört-zúzott hajnalban egy 21 éves férfi

A hódmezővásárhelyi rendőrök elfogtak egy 21 éves férfit, aki lopott gépjárművel tört-zúzott a városban – írja a rendőrség hivatalos honlapján. A gyanú szerint a helyi fiatal 2021. szeptember 2-án hajnalban ellopott egy Land Rover terepjárót Hódmezővásárhely belvárosában. Az autótolvaj rövid útja során egy táblát kidöntött, érintőlegesen ütközött egy parkoló autóval, egy lakóház falának is nekiment, végül egy villanyoszlopnak hajtott, ami megállásra kényszerítette.

Az elkövető a baleset után a helyszínről elszaladt, azonban a rendőrök rövid időn belül azonosították és a közelben elfogták. A férfit a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki, ellene jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Nem ez az egyetlen ínyencség mára:

Köszönjük Nektek, hogy már ennyien “átköltöztetek” velünk az új Facebook oldalunkra! A régi hamarosan megszűnik, szóljatok minél több barátnak, ismerősnek, ITT várja őket az új otthonunk: (KATTINTS IDE)! Ne hagyjuk, hogy néhány gonosz kis algoritmus közénk álljon!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb