Mindenmás

Szeged365 napi pakk: klassz idő, péntek, vízi színház plusz reggeli káosz

Klassz hogy jöttél kedves Péntek, már hiányoztál! Érkezik a Szeged365 napi pakk, benne az összes infóval, amire szeptember 3-án szükséged lehet egy jó erős kávé mellé:

  • szegedi időjárás,
  • szegedi közlekedés,
  • és egy gyors túlélőcsomag, névnapos ismerősök ügyében, megspékelve néhány igazán pozitív hírrel!

AKIKRŐL NE FELEDKEZZ MEG

…ők a mai névnapos ismerőseid. Egy Messenger üzenet nem nagy munka kora reggel, az ünnepeltnek garantáltan jól esik, Te pedig már kora reggel (az elsők között) letudhatod a kötelező köröket. Szóval, őket köszöntsd fel ma:

Hilda, Gergely, Csobán, Piusz, Szerafina!

AZ IDŐJÁRÁS NEM KÍVÁNSÁGMŰSOR, DE HA AZ LENNE, MINDENKI EZT A SZÁMOT KÉRNÉ

Röviden: korrekt kis időjárást hoz a péntek. Se nem hideg, se nem meleg, a csapadék esélye 0, a légmozgás mérsékelt. Hajnalban 9-12 fokot mérhetünk, ekkor átmenetileg foltokban pára, köd is képződhet, délutánra viszont 21-26 fokig kúszik fel a hőmérő higanyszála.

CSAK A SZOKÁSOS: K.O. A BELVÁROS A FELÚJÍTÁSOK KÖRNYÉKÉN

Egész jól megszoktuk az Oskola utca és a Stefánia környékén zajló rekonstrukciós Mortal Kombatot, bár továbbra is él az ősi dakota közmondás: csakis akkor menj kocsival a Deák Ferenc utca környékére, ha mentális szado-mazózni akarsz saját magaddal, korán reggel. Az alábbi cikkünkben egy csokorba gyűjtöttük a messziről elkerülős szegedi szakaszokat plusz beiktattunk pár egérutat:

KÉT JÓ HÍR: 365.000 FT ÉRTÉKŰ SZEGED365 NYEREMÉNY ÉS EGY MA INDULÓ VÍZI SZÍNHÁZ A RAKPARTON

Cikkünk bevezetőjében ígértünk két jó hírt a végére, íme az első: már pörög a Szeged 365 Őszi Repülőrajt nevű játékunk, most aztán tényleg ipari mennyiségű ajándékot zsebelhetsz be! Íme a részletek, nyeremények és tenni valók:

A másik jó hír pedig: mától meseszép Tisza-parti környezetben, fantasztikus darabokkal vár a Szegedi Vízi Színház! Jön a Lúdas Matyi, A helység kalapácsa, egy Cseh Tamás-emlékest és egy Ady Endre-est is. Így állt a placc tegnap este (via Szegedi Pinceszínház):

A programok, részletek és időpontok:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb