Mindenmás

Eltűnt két makói kislány, segítsünk, Szeged365 Family! (frissítve)

“Eltűnés miatt keressük kiskorú Bozó Ramónát és a szintén kiskorú Mezei Vanesszát” – írja közleményében a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság. A két lány még pénteken tűnt el, ha tudtok róluk valamit, kérünk, jelentkezzetek a lent megadott elérhetőségek bármelyikén!

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 13 éves lány 2021. szeptember 10-én 20 óráig az otthonába nem ért haza, az iskolából ismeretlen helyre távozott, és azóta életjelet nem adott magáról.

  • Bozó Ramóna 155 centiméter magas,
  • normál testalkatú,
  • testsúlya kb. 65 kg,
  • haja félhosszú,
  • erősen göndör és barna színű,
  • szeme barna színű. 

Eltűnésekor fekete színű – márkajelzés nélkül – pamut kapucnis felsőt, fekete színű – szintén márkajelzés nélküli – pamut hosszúnadrágot, illetve fehér színű – márkajelzés nélküli – tornacipőt viselt. A kislány feltehetően a szintén eltűnt kiskorú Mezei Vanessza társaságban lehet.

A rendőrség azt kéri, hogy aki a képeken látható kislányok tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Makói Rendőrkapitányságon (6900 Makó, Csanád vezér tér 13.). Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

FRISSÍTVE: MEGVANNAK A LÁNYOK, KÖSZÖNET A RENGETEG MEGOSZTÁSÉRT!

Épségben előkerültek a hétvégén eltűnt makói, kiskorú lányok – adta hírül a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság. A két 13 éves tinilány, Vanessza és Ramóna pénteken az iskolából ismeretlen helyre távozott, egészen idáig életjelet nem adott magáról. Megvannak, épségben, hálás köszönet a rengeteg megosztásért, Szeged365 Family!

Cikkünkből a lányok fotóit személyiségi jogi okokból töröltük.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb