Mindenmás

Napi szürreál Szeged környékéről: bemászott a házba, majd késsel támadt az alvó családra a tótkomlósi férfi

Befejezték a rendőrök a nyomozást az ellen a tótkomlósi férfi ellen, aki késsel többször megszúrta ismerősét, illetve annak gyerekét is megpróbálta megsebesíteni – írja a police.hu-n.

A 35 éves férfi 2021. január 20-án késő este Apátfalván bemászott egy lakóházház udvarába, és egy késsel rátámadt az ott lakó családra. Az elkövető korábbi sérelmeit akarta megtorolni a családfőn, ezért többször megszúrta az ágyban fekvő sértettet – aki életveszélyes sérüléseket szenvedett -, valamint a mellette fekvő gyermekét is megpróbálta megsebesíteni.

A RENDŐRÖK RÖVID IDŐN BELÜL ELFOGTÁK

Az ingatlan másik szobájában tartózkodott a sértett sógora, aki az áldozat segítségére sietett, mire a támadó elmenekült. Az elvégzett adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként a rendőrök rövid időn belül, 2021. január 21-én este elfogták a rejtőzködő késelőt egy magyarcsanádi lakatlan ingatlanban. Az elkövetőt előállították a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságra ahol több ember sérelmére elkövetett, tizennegyedik életévet be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérletének, illetve magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói az eljárás iratait vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

Kapcsolódó cikkek

4 hozzászólás

  1. Visszajelzés: tire comparison
  2. Visszajelzés: auto swiper
  3. Visszajelzés: recreational drug molly,
'Fel a tetejéhez' gomb