Sport

Masszív szegedi győzelem a megyei derbin: Szegedi VE-Metalcom Szentes, 13:6

Parádés szegedi játékkal, 13:6 – ra verte a Szegedi VE a Metalcom Szentes csapatát a Tiszavirág Sportuszodában, ezzel győzelemmel indítva az OB1-es szezont.

Szegedi VE-Metalcom Szentes 13-6 (3-2, 1-2, 5-1, 4-1)
Szegedi VE: Gyapjas – Sánta 1, Kardos 1, Tóth Gy., Bóbis 3, Horváth Zs. 2, Lakatos 2. Csere: Mekkel, Baj 1, Kürti 3, Hajdu, Vékony. Vezetőedző: Kiss Csaba.
Szentes: Kovács – Kókai, Mátyók, Pellei K., Lajkó, Garancsy 3, Takács. Csere: Kürti-Szabó, Pellei F. 1, Hegedűs, Chilkó 1, Bozó. Vezetőedző: Pellei Csaba

Lendületes volt a kezdés, Horváth Zsombor a második perc elején szerezte meg a vezetést, egy szentesi egyenlítést követően Lakatos Soma és Kardos Alexander is betalált, így 3-1 volt az állás. Egy újabb egyenlítés jött, majd a második negyed hajrájában Baj Marcell centerből lőtt gólt, 4-3. Bekaptunk egy büntetőt, ebből sajna gól lett a félidőre 4-4 állással mentek ki a csapatok. A vége nagyot ment, Lakatos, Bóbis, Kürti, majd megint Bóbis talált a kapuba. Ekkor már 8-4 volt az állás a szegedieknek, de az igazi gőzhenger még csak ekkor jött, a végén 13-6-ra nyerte meg a Szeged VE a megyei derbit.

Legközelebb szerdán (szeptember 29.) 12.30-kor a Tiszavirág Sportuszodában az OSC-t fogadják a szegedi vízilabdázók.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: รับทำ SEO
'Fel a tetejéhez' gomb