Mindenmás

Verekedés volt a szegedi nagypostán, egy férfi (?) arcon rúgott egy földön fekvő nőt

Mindig van lejjebb. A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival és nővel szemben, akik tavaly tavasszal egy szegedi, belvárosi postahivatalban verekedtek össze. Férfi. Nővel. Magyarán, egy férfinek nevezett valaki vert egy nőt, a végén még arcon is rúgta, miután a delikvens élettársa is beszállt a balhéba. Ha ez nem lenne elég, hogy kinyíljon a bicska a zsebedben, íme még néhány részlet:

  • a nő elébe vágott a sorban dekkoló férfinak, aki “bosszúból” elkezdte fényképezni,
  • a nő arcon köpte a férfit (bár annak semmiféleképp nem neveznénk az illetőt),
  • az utóbbi lábon rúgta az előbbit,
  • aki erre kontrázva, finom nőiességgel kétszer arcon vágta a fickót,
  • a balhéba beszállt a férfi élettársa, a két nő a földre került,
  • a férfi pedig arcon rúgta (!) a szegedi nagyposta előtt fekvő nőt.

Az ügyészség közleménye mindössze annyit ír, hogy “belvárosi” postahivatalban történt a botrányos eset, nem hivatalosan úgy tudjuk, a Széchenyi téri 1-es posta (“nagyposta”) bejáratánál tört ki a szégyenletes nőverés.

ÚGY KEZDŐDÖTT, MINT EGY JERRY SPRINGER SHOW: BALHÁZÉS, ARCON KÖPÉS

A vádirat szerint 2020. április 4-én, délelőtt, a férfi az élettársával egy belvárosi postahivatal bejáratánál várakozott. Az ügyféltérben – a járványügyi intézkedések miatt – egyszerre csak négy ügyfél tartózkodhatott. Ekkor azonban a sort be nem tartva megelőzte őket egy nő, aki beállt az egyik ablakhoz. Az ügyintézése után már kifelé haladt a postáról, mikor a férfi telefonjával elkezdte őt fotózni, ezért a nő az arcába köpött.

ARCON RÚGTA A FÖLDÖN FEKVŐ NŐT

A vádlott erre lábon rúgta a nőt, aki válaszul kétszer arcon ütötte a férfit, majd köztük kölcsönös lökdösődés és dulakodás alakult ki. A nő egy kukafedelet is a férfihoz vágott. A verekedést a vádlott élettársa sikertelenül próbálta megakadályozni, annak során mindkét nő a földre került. A férfi ekkor az arcán megrúgta a földön lévő vádlottat, neki súlyos, 8 napon túl gyógyuló sérülést okozva. Az eseményeknek végül csak a biztonsági személyzet közbelépése vetett véget.

Vádiratában a járási ügyészség a férfit súlyos testi sértés bűntettével, míg a nőt garázdaság vétségével vádolja. A férfi élettársával szemben garázdaság bűntette miatt indult eljárást az ügyészség megszüntette. A vádlottak bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb