Mindenmás

Napi pakk: eső, majd némi napsütés és még egy kis ellenőrzés is vár ma rád Szegeden

Hóbortos egy időjárásra számíthatunk ma is Szegeden. A hétfőihez hasonlóan délelőtt az esőé lesz a főszerep, majd délutánra azért csak kisüt a nap. Folytatódik az ellenőrzés is az utakon, és mutatjuk a mai névnaposokat is! Fújd meg a reggeli kávéd, itt a napi pakk!

Tökéletes alvás, kirobbanó energia a reggelekhez! Az előző két tényező és a Szeged365 napi pakk támogatója a szegediek álommanója, a Matrackuckó!

ŐKET KÖSZÖNTSD NÉVNAPJUKON

Vencel, Bernárd, Bernát, Isméria, Izméne, Jusztina, Jusztínia, Pelbárt, Salamon, Salvador, Szelim, Tárkány, Velek.

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 75 éve megszületett Benedek Miklós színész (Hyppolit, a lakáj).
  • 63 éve látta meg a napvilágot Csepregi Gyula szaxofonművész, tanár, aki a Stúdió 11 szólistája és művészeti vezetője volt.
  • Ma 61 éves Jennifer Rush énekesnő. Leginkább a The Power of Love című világslágerével vált ismertté.
  • 18 éve hunyt el Elia Kazan háromszoros Oscar-díjas amerikai filmrendező és színházi rendező.

ELEINTE ESŐS, MAJD NAPOS LESZ AZ IDŐ SZEGEDEN

Jobban teszed, ha kedden is magadnál tartod az esernyőt, hiszen a délelőtti órákban még eshet az eső. Várhatóan délutánra már felszakadozik a felhőzet, így részünk lehet egy kis napsütésben is Szegeden. Hajnalban 16-17 fokra számíthatunk, majd napközben 20-21 fokot mérhetünk.

ELLENŐRZÉS AZ UTAKON

Huszonötödik alkalommal ellenőrzik közúti mérésekkel a gépkocsik környezetvédelmi állapotát hétfőtől péntekig Budapesten és három vidéki nagyvárosban, többek között Szegeden. Az akcióban a járművek esetleges problémáira hívják fel a figyelmet, az erősen szennyező autókat időszakos vizsgálatra rendelhetik be. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb