Mindenmás

Ugrott a spangli: elkapták a magyarcsanádi Snoop Dogg-ot

Otthon, az udvarban pörgette a szabadidős marihuána bizniszt egy magyarcsanádi és egy apátfalvi férfi, a rendőrök kutyák segítségével szimatolták ki a dolgot. Csúnya vége lett.

Az elkövetők néhány hete kerültek a makói nyomozók látókörébe, miszerint ingatlanuk udvarában kábítószert termeszthetnek – írja a Police.hu. A rendőrök széleskörű adatgyűjtésének eredményeként realizálódott, hogy a férfiak valóban kannabisz növények gondozásával foglalkoznak szabadidejükben. A Makói Rendőrkapitányság munkatársai kábítószer-kereső kutyákkal 2021. szeptember 30-án Magyarcsanádon és Apátfalván több helyszínen egy időben kutatást tartottak, melynek eredményeként több tő, kifejlett, gondozott marihuána növényt foglaltak le. 

Kertész leszek, fát nevelek (via Police.hu):

A feltételezett elkövetőket előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták, akik a bűncselekmény elkövetését elismerték. A gyanúsítottakkal szemben a Makói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán termesztéssel elkövetett kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb