- Hirdetés -

Maximalista RégióSport

Pick Aréna: 3000 széket már beszereltek! (fotók a cikkben)

- Hirdetés -

Véghajrájához érkezett a 40 milliárd kormányzati forintból épülő, a januári férfi Európa-bajnokság egyik helyszínéül szolgáló, 29 ezer négyzetméter hasznos alapterületű szegedi multifunkcionális sportcsarnok kivitelezése, amely a Pick Szeged új otthona lesz- írja az NSO.

A nagy- és az edzőcsarnok fa sportpadlóburkolata elkészült, a vasbeton lelátószerkezeteken már 3000 széket helyeztek el.

A Tisza-partiak reménykednek, hogy a december 9-i, a német Kiel elleni Bajnokok Ligája-meccsüket már az új, 8300 férőhelyes létesítményben játszhatják.

„Fantasztikus lesz, hosszú ideje várnak egy ilyen létesítményre a szegediek, szerintem az ellenfelek még jobban megszenvednek itt ezután. Célok nélkül nem lehet semminek nekivágni, így voltunk ezzel mi is, noha azzal tisztában vagyunk, hogy a rossz napok nem férnek bele, mert a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában vagy, mondjuk, a magyar bajnoki döntőben elég egy gyengébb periódus és oda az egész idényünk… Mindenesetre ne rohanjuk előre, legyen meg az első két hely valamelyike a BL-csoportunkban és az ezzel járó negyeddöntő, utána ráérünk álmodozni. A lehető legjobb formába kell kerülnünk áprilisra, májusra, aztán ha tényleg minden jól megy, késő tavasszal, kora nyáron csak tudunk valami okot adni szurkolóinknak a közös ünneplésre” – mondta Mirko Alilovic.

A WHB Group a hivatalos Facebook-oldalára töltött fel képeket a szegedi csarnok állapotáról, az alábbiakban ezeket mutatjuk:

 

Mondjuk rá, kívülről sem piskóta a Modern Városok Programban, 40 milliárd forintból épülő vadonatúj szegedi sportkomplexum:

Forrás: NSO, WHB

- Hirdetés - - Hirdetés - - Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb