Mindenmás

Napi pakk: borongós idővel és a Keresztpont zenekarral zárjuk a hetet Szegeden

Igazi októberi, őszi időjárással zárjuk a hetet Szegeden: kaphatunk némi esőt és bizony a hőmérséklet sem kúszik túl magasra, mindössze 7-12 fokot mérhetünk ma. Viszont, a kissé búskomor időjárás se szegje kedved, hiszen jön a Keresztpont zenekar Szegedre. Kortyolj bele a kávédba egy nagyot, mi pedig biztosítjuk mellé a lefontosabb infókat, itt a napi pakk!

Tökéletes alvás, kirobbanó energia a reggelekhez! Az előző két tényező és a Szeged365 napi pakk támogatója a szegediek álommanója, a Matrackuckó!

MAI NÉVNAPOSOK

Gedeon, Bendegúz, Dániel, Daniló, Dános, Ferenc, Gede, Gedő, Gida, Glenn, Hajna, Lajos, Leó, Leon, Lionel, Samu, Sámuel.

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 208 éve született Giuseppe Verdi olasz zeneszerző, korának legtöbbet játszott operaszerzője (Othello, Falstaff).
  • 76 éve született Monori Lili, Jászai Mari-díjas színésznő.
  • 67 éve megszületett David Lee Roth, aki a Van Halen rockzenekar énekese volt.
  • Ma 51 éves Gaál Noémi tv bemondó, az időjárás-jelentés ismertetője a TV2 csatornán.
Gaál Noémi időjárás jelentő interjú az ATV-ben
  • 44 éve született Brittany Murphy amerikai színésznő (Spinédzserek).
  • 17 éve hunyt el Christopher Reeve amerikai színész, “Superman” alakítója.

IGAZI OKTÓBERI IDŐJÁRÁSSAL ZÁRJUK A HETET

Bár szombatra kaptunk egy (nagyon) minimális szegedi napsütést, a vasárnap már igazi októberi időjárást hoz majd: borongós lesz az ég, jöhet némi eső, és bizony mindössze 7-12 fokig melegszik majd a levegő.

FOLYTATÓDIK A TÁGAS TÉR FESZTIVÁL

Az idén már harmadik alkalommal látogatott el Szegedre a Tágas Tér Fesztivál. A program péntektől vasárnapig tart az Újszegedi Ligetben, így a mai, záró napon egy kis könnyed zenei istentiszteletre invitálnak mindenkit, a Keresztpont zenekar kíséretében.

VASÁRNAP IS LEZÁRÁS ALATT LESZ A KERESZTTÖLTÉS UTCA

Pörögnek a szeptember 16-án megkezdett útfelújítási munkálatok a Kereszttöltés utcában, most éppen a Csaba és a Tápai utca közötti szakaszt zárták le miattuk. Az SZKT azt írja, hogy a 9-es, 19-es trolibuszvonalakon késések és fennakadások várhatóak.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb