Közélet

Szombatig tart az előválasztás, Botka László mellett a Szabó-Mihálik-Nagy trió is MZP mellé állt

Még bő egy napig tart Dobrev Klára és Márki-Zay Péter versengése, szombat este 8-ig lehet szavazni az Ellenzéki Előválasztáson, az eredmény az Országos Előválasztási Bizottság szerint vasárnap késő este lehet majd meg. A szegedi városvezetés sem maradt ki a mókából, Botka Lászlót követően többek között…

  • Szabó Sándor országgyűlési képviselő,
  • Mihálik Edvin össz-ellenzéki jelölt (2-es VK),
  • és a Facebook posztjaira mostanában Superman-vízjelet pakoló (WTF?) Nagy Sándor alpolgármester is MZP mellett kampányol a virtuális térben.

A hódmezővásárhelyi polgármester mögé Botka Lászlóék és a saját mozgalma mellett beállt a Momentum és a szebb napokat is látott MSZP is, Dobrev Klárát saját pártja, a DK, nomeg az elnökük parancsának (na jó, kérésének) ellenszegülő Párbeszéd és MSZP politikusok támogatják, a Jobbik és az LMP pedig bejelentette, hogy a kampány alatt semlegesek maradnak, aki győz az előválasztáson, azt támogatják majd.

Hogy nekünk, szegedieknek jól fog-e jönni a nagyon karakteres polgármesteri állásfoglalás, vasárnap este, majd tavasszal kiderül. Ha kíváncsi vagy, hogyan reagáltak polgármesterünk “rajongói” a közös voksolásra, kattints Botka László Facebook oldalára. Megy az osztás, nem is kicsit.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb