Mindenmás

Szentesi gázrobbanás: a tűzoltók hamar eloltották a lángokat, de a kétszintes ház alsó része még így is teljesen kiégett

Mint korábban megírtuk, szerdán délelőtt egy kétszintes családi házban gázrobbanás történt Szentesen. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közösségi oldalán is beszámolt az esetről. Mint írják, a kiérkező egységek hamar eloltották a lángokat, de a kétszintes ház alsó része még így is teljesen kiégett.

Egy százhúsz négyzetméteres, kétszintes családi házban utött ki tűz szerdán délelőtt Szentesen, majd ennek következtében gázrobbanás is történt. Tizenöt tűzoltó érkezett a helyszínre, akik két vízsugárral oltották el a lángokat. Az egységek ezután légzőkészülékben átszellőztették és átvizsgálták az épületet. A házban az átvizsgálás során senkit nem találtak, azonban még a tűzoltók kiérkezése előtt kivittek a szomszédok egy idős, súlyosan megsérült lakót. A közösségioldalon közzétett fotóknál továbbá azt írják, hogy a kiérkező egységek hamar eloltották a lángokat, de a kétszintes ház alsó része még így is teljesen kiégett:

Fotók: Molnár Krisztina tűzoltó főhadnagy.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: faceless niches
'Fel a tetejéhez' gomb