Közélet

Jól láttad, egyre kevesebb a lime Szegeden – Lefelezték őket a téli szezonra

Az elmúlt napokban már kaptunk egy kis ízelítőt a reggeli fagyokból, ami ékes bizonyítéka annak, hogy hamarosan itt a tél és a zordabb arcát fogja számunkra megmutatni az időjárás. De vajon a cudar időkben is használhatjuk továbbra is a szegedi közlekedésben az elmúlt hónapokban oly népszerűvé vált lime-okat? Erről kérdeztük Majó – Petri Zoltánt, a Szegedi Közlekedési Társaság igazgatóját.

A TÉLI HÓNAPOKRA KÖRÜLBELÜL A FELÉRE CSÖKKEN A VÁROSBAN ELÉRHETŐ LIME-OK SZÁMA

Mint megtudtuk, az elektromos rollerek kedvelői megnyugodhatnak, nem fognak teljesen eltűnni az utcákról a lime-ok, a téli hónapokban is használhatjuk őket, csupán kevesebb eszköz válik elérhetővé. Ahogy az igazgató elmondta, nyáron 400 élénk zöld színű lime cikázhatott a városban, most a felére csökkent a számuk, körülbelül 200 elektromos roller maradt a téli szezonra forgalomban.

EXTRÉM IDŐJÁRÁS ESETÉN GYŰJTIK CSAK BE AZ ELEKTROMOS ROLLEREKET

Természetesen, ha lecsap Szegedre valamilyen extrém időjárás, mint például leesik 20 cm hó, akkor az SZKT munkatársai begyűjtik a járműveket, de az elmúlt évek tapasztalatai alapján, nem nagyon számíthatunk ilyenre, úgyhogy aki szeretne, továbbra is közlekedhet az elektromos rollerekkel.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: go to this web-site
'Fel a tetejéhez' gomb