Sport

Nyirkos, hűvös meccsen tarolt a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a Győr otthonában

Az idei év utolsó idegenbeli mérkőzését vívta a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a győri ETO Parkban. A kék-feketéket nyirkos, hüvös idő, és nagyjából 150 néző fogadta, azonban a második félidőben nem volt kérdés, 10 percen belül két bombagóllal döntötték el a szegediek a mérkőzés sorsát.

  • 2021/2022 Merkantil Bank Liga NB II.
  • ETO FC Győr vs Szeged-Csanád Grosics Akadémia, 0-2 (0-0)
  • Győr, ETO Park
  • Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Molnár T. – Ódor, Temesvári, Pejovic, Kővári – Simon Á., Kovács M., Farkas A., Dobos – Horváth K., Gréczi.
  • ETO FC Győr: Fadgyas – Kovács K., Csonka, Fodor, Forgács – Bagi, Kiss M., Berki, Vitális – Bacsa, Óvári

Minden volt a ma délutáni kezdés, csak ideális nem. Csúszós pálya, hűvös, nyirkos időjárás fogadta a két csapatot, akik apait-anyait beleadva küzdötték végig az első félidőt. A félidőre 0-0 állásnál mentek ki melegedni a csapatok, bár a szegedieknek érezhetően több volt a helyzetük. A második félidőben meglett a szegedi hajrá eredménye, a 68. percben Gajdos egy mesteri passzal hozta játékba a leshatáron lévő Horváth Krisztofert, aki 11 méterről bombázott a kapuba (0-1). A 72. percben volt egy megfogott szabadrúgásunk, azonban kerek 10 perccel az első szegedi gólt követően ismét nem kegyelmeztek a Tisza partiak, Horváth Krisztofer Kóródinak adott gólpasszt, aki 3 méterről vette be a győri kaput (0-2).

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb