Mindenmás

Órákon át küzdöttek egy mindszenti férfi életéért, aki kirepült a saját autójából

Hosszú órákon keresztül küzdöttek egy férfi életéért a mentősök Mindszent és Szegvár között, miután egy kanyarban lesodródott az útról, fának csapódott, majd kirepült a saját autójából. A baleset péntek délután történt a 4521-es út 11-es kilométere közelében, az autóban volt egy gyerekülés is, a mentőegységek nagy erőkkel, centiméterről centiméterre fésülték át a baleset helyszínét, mivel azt feltételezték, hogy az autóból egy gyermek is kirepülhetett.

Lesodródott az útról egy személyautó a Csongrád-Csanád megyei Szegvár és Mindszent között, a 4521-es út 11-es kilométere közelében – írta péntek késő délután a karasztrófavédelem. A szentesi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

NEM VOLT BEKÖTVE A SOFŐR, ÓRÁKON ÁT KÜZDÖTTEK AZ ÉLETÉÉRT

A jármű vezetője nem volt bekötve a biztonsági övvel, ezért a becsapódás után kirepült az autójából, ekkor szerezhette súlyos fejsérüléseit – írja a Ripost. A mentők több órán keresztül küzdöttek megfeszített munkával a középkorú mindszenti férfi életéért. Végül stabil állapotban szállíthatták be a kórházba.

NAGY ERŐKKEL KERESTÉK A GYERMEKÜLÉSBEN UTAZÓ KICSIT IS, AKIRŐL KIDERÜLT, HOGY VÉGIG OTTHON VOLT

Az autóban volt egy gyerekülés is, ezért a mentőegységek nagy erőkkel, centiméterről centiméterre fésülték át a baleset helyszínét, mivel az ülésben nem ült gyermek, így azt feltételezték, hogy az autóból ő is kirepülhetett. Végül kiderült, hogy a gyermek otthon biztonságban van, így felhagytak a keresésével.

A műszaki mentést a szentesi tűzoltók végezték. A helyszínen több órás útzár volt érvényben. A pontos körülményeket a rendőrség vizsgálja.

A Szeged365 közlekedési infók támogatója az Attrect Bau, Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója.

Fotók: Donka Ferenc, MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb