Mindenmás

Csodák márpedig vannak: a kéményen pózolt a Mikulás Kübekházán

Kübekháza egy csoda – küldte az üzenetet szerkesztőségünknek Norbi nevű olvasónk egy poszt kíséretében, amelyben a Kübekházi Hírszolgálat megosztott pár fotót arról, ahogy egy Mikulásnak beöltözött piros ruhás ember az egyik háztetőn, majd annak kéményén pózol. Igen, mi is csak pislogtunk a hír láttán, majd bebizonyosodott: Kübekháza tényleg egy csoda.

A Kübekházi Hírszolgálat közösségi oldalán azt írja, hogy az egyik helyi, Petőné Hegyes Mirjam furcsa dologra lett figyelmes a tegnap délutáni órákban. Éppen a Hunyadi utcában kerékpározott, amikor az egyik lakóház tetején egy igazi Mikulást pillantott meg, aki éppen a tetőre kapaszkodott, majd felmászott a ház kéményére.

AHOL A MESÉK VALÓRA VÁLNAK

“Nem hittem a szememnek amikor az utcán biciklivel haladva a háztetőn mocorgó piros ruhás emberre lettem figyelmes. Gyorsan megálltam és akkor készítettem a fotókat a pókember ügyességgel tetőre mászó, majd a kéményre álló Mikulásról” – mesélte Mirjam. Ez Kübekháza. Ahol csodák történnek: a mesék valóra válnak és ahol nincs lehetetlen!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: try this website
'Fel a tetejéhez' gomb