Mindenmás

Balesetes péntek: tömegkarambol az M5-ösön, villamos ütközött autóval a Bécsi körút és a Boldogasszony sugárút kereszteződésében Szegeden

Durva egy péntek délután ez, hiszen az algyői súlyos karambol után most még két balesetről futott be hír: villamos ütközött autóval a Bécsi körút és a Boldogasszony sugárút kereszteződésében Szegeden, és az M5-ös sem maradt ki, ahol több jármű is összeütközött.

Pénteken délután fél 3 körül koccant össze egy autó a helyi villamossal a Bécsi körút és a Boldogasszony sugárút kereszteződésében Szegeden. A Szegeden láttam csoportba fotókat is töltöttek fel. Az SZKT közleménye szerint a baleset miatt pótlóbuszok jártak az Anna kút és a vasútállomás között és tram-trainek sem közlekedtek a végállomásig.

TÖMEGKARAMBOL AZ M5-ÖSÖN

Az Útinform szerint baleset miatt az M5-ös autópályán több kilométeres torlódás alakult ki pénteken délután. Tájékoztatásuk szerint több jármű ütközött össze az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon. Az 59-es kilométernél. Örkény térségében sávzárásra, több kilométeres torlódásra kell készülni.

CSÚNYA KARAMBOL ALGYŐNÉL

Pénteken délután fél 3 körül két autó karambolozott az algyői Tisza-híd után, a 47-esen. A helyszínen teljes az útzárlat, sérültek is vannak. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb