Mindenmás

Közismert raliversenyző szenvedett balesetet Kecskemét mellett, az életéért küzdenek

Közismert magyar raliversenyző szenvedett életveszélyes sérüléseket a Kecskemét határában, a Kiskőrösi úton, az Alsószéktói tanyák közelében két napja bekövetkezett balesetben. A DuEn RALLY Facebook-oldalán közölte a rossz hírt: Kelő Gere László – akit a ralis társadalom Latyakként ismer – ült az autóban, életveszélyes állapotban van, a ralisok arra kérnek mindenkit, hogy aki tud, menjen vért adni.

Kedd kora este írta a katasztrófavédelem: fának ütközött egy személyautó Kecskemét határában, a Kiskőrösi úton, az Alsószéktói tanyák közelében. Egy, a járműbe beszorult embert a kecskeméti hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével emeltek ki, és adták át őt a mentőknek. A rajok áramtalanították a járművet. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A balesetnél a mentés idejére az utat lezárták.

A DuEn RALLY arról ír, az életveszélyes állapotban lévő raliversenyzőnek vérre van szüksége a túléléshez, ezért kérnek mindenkit, hogy aki tud, menjen vért adni:

  • Kelő Gere László
  • TAJ szám: 033-180-582
  • Születési dátum: 1975.06.23

FRISSÍTVE: SAJNOS ELHUNYT KELŐ GERE LÁSZLÓ

Szerdán este meghalt Kelő Gere László, a magyar rallisport ismert versenyzője. A Latyak néven ismert versenyző a személyautójával ütközött fának Kecskemétnél a Kiskőrösi úton. Súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba. Az autósport összefogott, mert vérre volt szüksége és irányított véradással sokan keresték fel a vérellátóállomásokat. A duen most azt írta: „a szervezete küzdött, de a hatalmas ütközést nem tudta legyőzni… Karácsony előtt itt hagyott minket Kelő Gere László”.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb