Mindenmás

A Szegedi Borfesztivál kiállítói haltak meg a tragikus pécsudvardi balesetben

Két ismert magyar borász, Jandrasics Gábor és Burger Ottilia voltak annak az autóbalesetnek az áldozatai, amely kedd este történt Pécsudvardon – írja az Index. A két borász a villányi Jackfall Bormanufaktúra vezetői voltak, amely gyakran vendégeskedett a Szegedi Borfesztivál – Szeged Napja Ünnepségsorozat faházaiban, a Széchenyi tér platánfái alatt.

KEDD ESTE TÖRTÉNT MEG A TRAGÉDIA

Eddig tisztázatlan okból és körülmények között két személyautó ütközött össze kedden 17 óra körül az 58-as főúton a pécsudvardi elágazásnál – írja a Police.hu. Mint írták, egy személygépkocsi Siklós irányából Pécs felé haladt az 58-as főúton, amikor összeütközött a vele szemben közlekedő, és balra kanyarodni akaró személygépjárművel. A balesetben ketten olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették.

MEGRÁZTA A BORÁSZTÁRSADALMAT A HÍR

“Legmélyebb fájdalommal tudatjuk, hogy a Jackfall két lelke, Gábor és Ottilia tegnap este tragikus autóbalesteben életét vesztette” – írták a pincészet közösségi média oldalán, a halálhírükre azóta rengeteg borász és Tóth Vera is reagált az Instagramon, az utóbbi nagyon megdöbbent a történtek miatt. 

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: blote tieten
'Fel a tetejéhez' gomb