Mindenmás

Szeged365 fotó és videóriport: megrázó képsorok a szegedi Hunyadi téri robbanás helyszínéről

Kedden dél körül csúnya tűz ütött ki az egyik lakóépületben a Tavasz utcában a Hunyadi tér körül Szegeden – írtuk meg dél után pár perccel, majd az is kiderült, hogy egy robbanás okozta a tüzet. A balesetben egy ember súlyosan megsérült, akit kritikus állapotban a budapesti Honvédkórházba szállítottak Szegedről.

A helyszínről, az oltásról és a tűzoltók erőn feletti munkájáról Molnár Krisztina, a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtószóvivője küldött megrázó felvételeket a Szeged365-nek.

ÉLETVESZÉLYES ÁLLAPOTBAN VAN A FELROBBANT HÁZ

Molnár Krisztina korábban elmondta, egy társasház mellett lévő magánházban történt a robbanás a Hunyadi téren, aminek az okát még vizsgálják az illetékesek. Az említett lakóház életveszélyes állapotba került, a tűzoltók is nehezen tudták megközelíteni, a társasház viszont ép.

EGY EMBER SÚLYOSAN MEGSÉRÜLT

A balesetben egy ember súlyosan megsérült, ezért egy mentőhelikopter is befutott a helyszínre, a Hunyadi téri futballpályán landolt – tudtuk meg a helyszínen tartózkodó olvasónktól. Délután kettő után pár perccel szállt fel a mentőhelikopter, fedélzetén a kritikus állapotban lévő sérülttel, akit a szomszédok mentettek ki a házból, mire kiértek az egységek. Mint kiderült, a súlyosan megsérült embert a budapesti Honvédkórházba szállították Szegedről. 

Fotók, videó: Molnár Krisztina, a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtószóvivője

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb